Gratis proefweek
skip to Main Content

HOME » BLOG

Je hoort het steeds vaker, ze komen als paddenstoelen uit de grond.

De; fitness boutique!

Niet voor niets uiteraard. De boutique fitnessclub staat erom bekend dat deze kleinschalig is en er is aandacht voor de persoon. Er wordt breder gekeken naar de persoon, vandaar dat Health Boutique Oisterwijk ook een voedingsexpert in huis heeft, een leefstijl coach, pilates en yoga. Deze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat men zijn/haar doelen kan nastreven.

Daarnaast werkt alles net even iets flexibeler. Mensen schrijven zich middels een app in voor de les en er zijn flexibele lidmaatschappen verkrijgbaar.

De boutique fitnessclub kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid, persoonlijke benadering en hoge kwaliteit van trainers en trainingsprogramma’s.

Een boutique fitnessclub is kleiner dan je gewend bent van de reguliere sportschool en heeft vaak een eigen identiteit. Daarnaast vind je er ervaren instructeurs en de trainingsmethodes zijn van hoge kwaliteit. Tevens is het materiaal van hoge kwaliteit. Bij Health Boutique Oisterwijk vind je een door Techno Gym ingerichte Gym Box.

Back To Top