Gratis proefweek
skip to Main Content
 • 10 dagen GRATIS sportlessen en 10 dagen GRATIS yoga/Pilates lessen volgen
 • Persoonlijk Advies
 • GRATIS kennismakingsgesprek waarin we het gaan hebben over body, mind en food
 • Geen grote volle sportzaal
 • Besluit je lid te worden, dan ontvang je een goodiebag t.w.v. €50,- (let op: maar 10 goodiebags beschikbaar)

Vul hieronder je gegevens in of neem contact op met ons, dan plannen we samen het gratis kennismakingsgesprek in . Het is volledig gratis en je zit nergens aan vast. let op: Beperkt aantal plaatsen!
  Wil je een gezondere leefstijl maar weet je niet waar je moet beginnen?

  Bij Health Boutique Oisterwijk helpen we je graag! In onze kleine sportzaal krijg  je individuele aandacht van onze sportcoach, dus geen grote volle sportzalen. Ook onze yoga- en pilateslessen zijn klein en gericht op jou! Iets weten over je voeding? geen probleem, er staat een orthomoleculaire therapeut voor je klaar. Bij Health Boutique Oisterwijk zit alles onder één dak om jou weer in balans te krijgen.

  Of neem contact op met ons

  Ik volg de yogalessen, deze lessen zijn kleinschalig en met persoonlijke aandacht. Fijne docenten die na de les de tijd nemen om je vragen te beantwoorden.

  Brenda
  Rating: 5

  Ik ben zeer vriendelijk ontvangen. Er wordt echt de tijd voor je genomen om alles goed uit te leggen. Ik ben met heel veel zin begonnen en met al die vriendelijke hulp om me heen gaat het me vast lukken.

  Maxime
  Rating: 5

  Supermooie gym! Gevarieerde groepslessen, prima uitgerust met alles wat je maar nodig hebt voor een goeie workout.

  Willem
  Rating: 5

  Wie zijn wij?

  Het hele plan omtrent Health Boutique Oisterwijk begon in het najaar van 2018 bij Joyce van Baardwijk. Ik, Joyce ben sinds 2012 getrouwd met Bart en samen hebben wij 3 kinderen. Bart werkt als projectleider bij een bouwbedrijf en ik werkte als fysiotherapeut.

  Inmiddels ben ik ook orthomoleculair therapeut en erachter gekomen dat 3 pijlers van belang zijn waar het gaat om gezondheid.

  DEZE 3 PIJLERS ZIJN

  • beweging;
  • voeding;
  • ontspanning

  Hier gaat het vaak mis. Veel mensen weten niet welke manier van bewegen bij ze past, welke voeding goed voor ze is en hoe ze het beste kunnen ontspannen. Toen bedacht ik dat hier meer aandacht voor mag komen en zou graag al deze pijlers onder 1 dak zien. Met als gevolg; Health Boutique Oisterwijk. Onwijs trots ben ik op de mensen die binnen Health Boutique Oisterwijk hun praktijk starten. Zij hebben allen al een succesvol bedrijf en gaan een samenwerking aan waardoor we velen kunnen helpen.

  Joyce van Baardwijk
  Joyce van Baardwijk
  Back To Top