Gratis proefweek
skip to Main Content

Coaching

  Friso | Maakt het duidelijk.

  Op weg naar een lichter en energieker leven!                        

  BODY & MIND

  Door allerlei factoren kunnen we uit balans raken. Je hebt een zwaar gevoel en bent moeilijk vooruit te branden. De communicatie (lees: verbinding) tussen (onderbuik) gevoel, hart en hersenen is verstoord. De signalen die je lichaam geeft, pik je niet op. Energie stroomt niet meer door je lichaam en hierdoor ontstaan klachten, lichamelijk en/of mentaal.

  Mooie woorden, maar wat betekent het nou precies? Hoe krijg je lichaam en geest perfect in balans?

  Hieronder vind je wat tijdens mijn coaching aan bod kan komen. Maar elke sessie is anders, op maat, afhankelijk van wat jij wilt bereiken en waarvan ik denk wat het beste voor je is. Ik neem je mee in mijn coaching op basis van wat ik hoor, zie en voel, dat is mijn kracht.

  Energie in jouw lichaam gaat weer volop stromen. Verlang jij naar een lichter en energieker leven?

  Klachten waarvoor mensen bij mij komen;

  • alles continue onder controle willen houden (voorbeeld van vooral in je hoofd zitten)
  • slapeloosheid/ rusteloosheid / opgejaagd gevoel / prikkelbaar/ futloos
  • negatieve gedachten / niet (meer) blij met jezelf zijn / je voelt je niet goed genoeg
  • moeite met beslissingen nemen / of voor je mening durven uitkomen
  • gebrek aan eigenwaarde / identiteitsprobleem
  • gewichtsproblemen

  Hoe pakken we dit aan?

  Ik zeg bewust we, want ik leer jou om weer naar je lichaam te luisteren. Daar gaat het vaak fout. Door allerlei externe factoren hebben we dat afgeleerd of we hebben het zelfs nooit geleerd. Je pikt de signalen die je lichaam geeft niet (meer) op, waardoor je eerder uit balans raakt. Het lichaam heeft een groot zelf regulerend en oplossend vermogen. Maar dat werkt alleen als er communicatie (lees: verbinding) is tussen (onderbuik) gevoel, hart en hersenen.

  Energie
  Wat is het heerlijk om energiek door het leven te gaan. Je ziet nergens tegenop en pakt zonder moeite alles aan. Hoe ziet jouw energielevel eruit? Doe je ook voldoende dingen die jou energie opleveren? Maak jij voldoende dopamine (gelukshormoon) aan? Of overheersen de ‘energievreters’?

  Is dat laatste het geval, dan teer je op je reserves.

  Lees meer

  Je leeft in roodstand. Het grote gevaar is, dat je dat jarenlang vol kunt houden zonder dat je dat zelf doorhebt, omdat dit heel geleidelijk is ontstaan. Roodstand moet je herkennen, anders leidt het ongetwijfeld tot een burn-out.

  Tijdens de sessie checken we of jouw energieverbruik in balans is. Of heb je signalen gekregen van je lichaam, dat het ergens ‘wringt’?

  Een belangrijke indicator (signaal) is hoe jij slaapt. Kun je ’s nachts goed tot rust komen om zo voldoende energie op te bouwen voor de volgende dag. Of lig je lang te piekeren in bed en heb je moeite om in slaap te vallen?

  Maar ook gaan we kijken of je overdag je energie goed verdeelt. Neem je wel voldoende rust tussendoor, of probeer je veel te veel dingen in een dag te stoppen. Hoeveel druk leg jij jezelf op?

   

  Leer doseren, zoek de balans!

  Energie en Emotie
  Het hele universum bestaat uit energie, veroorzaakt door de vibratie (het trillen) van kleine deeltjes zoals elektronen en neutronen. Emotie is ook energie en elke emotie heeft zijn een eigen trilling (frequentie).

  Zwakke emoties hebben een lage trilling en daar voel jij je niet goed bij. Denk bijvoorbeeld aan emoties zoals schaamte, schuld, verdriet of angst.
  Krachtige emoties hebben een hoge trilling en geven je energie. Denk dan aan emoties zoals acceptatie, liefde, blijdschap, en verlichting.

  Welke trilling stuur jij de wereld in?

  Lees meer

  Is dit een hoge trilling, dan trek je door jouw positieve vibes nog meer positiviteit aan. Bij lage trilling gebeurt het tegenovergestelde en dat moeten we niet hebben. Dan gaan we kijken hoe we zwakke emoties kunnen elimineren en jouw trillingsfrequentie kunnen verhogen, zodat je meer endorfine (gelukshormoon) aanmaakt en je je beter gaat voelen.

  Soms kan de oplossing al heel simpel zijn, door je te laten luisteren naar muziek met de juiste geluidsvibraties. Dit geeft direct verlichting. Elimineren van emoties kan door bewustwording.

  Jouw frequentie wordt ook bepaald door je omgeving. Zo kan het zijn dat je een kennis gaat bezoeken en geheel uitgeput (down) terugkomt. Deze persoon heeft een lage trilling de wereld in ingezonden en die heb jij overgenomen. Deze persoon kost jou energie (energievreter!).
  Bezoek je een sportles met een enthousiaste trainer en gedreven mensen om je heen, dan verhoogt jouw trillingsfrequentie. Je maakt endorfine en dopamine (gelukshormonen) aan en dit geeft energie.

  Ik maak je bewust van wat jij uitstraalt (en dus terugkrijgt). Ben je hier tevreden mee of zie je graag verandering?

  Bewustwording

  Jij geeft aan wat je klacht is en wat je wilt veranderen. Bovenstaande klachten hebben een onderliggende oorzaak en daar is altijd een negatieve emotie gekoppeld (bijv. onzekerheid). Door deze emotie is een overtuiging ontstaan in je hoofd (bijvoorbeeld dat je niet goed genoeg bent). Doordat jij onbewust een signaal uitzendt van jouw overtuiging (niet goed genoeg), krijg je dat ook terug uit je omgeving. Je krijgt weer bevestiging van je negatieve gevoel. Je overtuiging leidt tot een patroon (situaties herhalen zich).

  Om patronen te kunnen doorbreken, moet je eerst weten waarom en wanneer een belemmerende overtuiging (negatief gevoel) is ontstaan.

  Lees meer

  Dat kan in je jeugd gebeurd zijn (vaak al voor je 8-ste levensjaar), maar ook bijvoorbeeld tijdens je schoolperiode of in een vervelende werksituatie of relatie. Overtuigingen en patronen ontstaan onbewust.

  Ik lees jouw verbale en non verbale communicatie, ik meet jouw energie (trilling), ik stel je gerichte vragen en help je verbanden te zien die je daarvoor niet zag. Hierdoor word je je bewust van jouw emotie en overtuiging en dat een patroon is ontstaan. Jij ziet nu in door welke gekleurde bril jij de wereld inkijkt.
  Door deze bewustwording is verandering en oplossing van je klacht mogelijk. Jij kunt gaan loslaten!

  Ontspanning

  Hoeveel procent van de tijd sta jij aan?

  Een goede balans tussen spanning en ontspanning is belangrijk om je lekker te voelen. Een teveel aan spanning leidt tot klachten, zoals slapeloosheid, rusteloosheid en/of continue een opgejaagd gevoel. Vaak weten we niet meer hoe we moeten ontspannen en hoe het voelt om volledig ontspannen te zijn.

  Lees meer

  Ik kijk naar je, analyseer, luister en bepaal welke ademhalingsoefeningen jou tot volledige ontspanning kunnen brengen. Als je lichaam weer totale ontspanning gevoeld heeft, beseft je lichaam wat die al die tijd gemist heeft en zal je er zelf naar terug willen pakken. Ik geef je eenvoudige ademhalingsoefeningen mee die je op elk moment van de dag kunt toepassen.

  Emotionele Blokkades verwijderen

  Een patroon kan zo diepgeworteld zitten dat bewustwording alleen niet genoeg is. Dan kunnen we ook een andere techniek inzetten.

  Emotie(s) sla je op in je lichaam. Als je teveel negatieve emoties opslaat in je lichaam ontstaat een blokkade. We sporen deze blokkade op via een spiertest. D.m.v. dit kinesiologisch bevragingsproces kunnen we ja en nee antwoorden krijgen van het onderbewuste en achterhalen welke emotie(s) zit te ‘wringen’.

  Daarna leer ik je om de blokkade op te heffen en de emotie(s) los te laten.

  De methode werkt direct en snel.

  Lees meer

  Zelf kun je vaak niet omschrijven waar een emotie of rotgevoel vandaan komt. Met deze techniek hoef je niet te praten over nare ervaringen of deze her te beleven of hardop te benoemen. Je onderbewustzijn geeft je antwoorden.

  Niets staat het zelf genezend vermogen van het lichaam meer in de weg. Je voelt direct verlichting, energie stroomt weer door je lichaam.

  Jij bent (weer) in staat om anders (positiever) te reageren op je omgeving. Je raakt niet meer zo snel uit balans.

  Wat levert coaching bij Friso mij op?

  Rust in je hoofd, uitgerust wakker worden, een vernieuwde kijk op de werkelijkheid en vooral jezelf, een lichter gevoel, meer energie, een nieuw begin en een goede balans tussen lichaam en geest.

  Een coaching gesprek vindt in een zeer ontspannen sfeer plaats. En jij vertelt alleen wat je zelf kwijt wilt.

   

  Wat is de investering die je doet om dat te ervaren?

  • Kennismaking ½ uur (gratis)
  • Coaching sessie van 1 uur (€ 95, -)
  • Afhankelijk van wat je wilt bereiken is coaching 1 tot 3 keer met tussen poses van 2 tot 3 weken

   

  Kennismaking ½ uur (gratis)

  We maken kennis met elkaar. Jij legt jouw klacht voor en ik geef persoonlijk toelichting op mijn werkwijze. Ik sluit de coaching aan op jouw wensen en behoeften en geef aan hoe ik het aan wil pakken. Na een half uur, beslis jij of je verder wilt.

   

  Alles staat in het teken om jou te helpen!

  Friso maakt het duidelijk!

  Friso de Boer

   

  Back To Top