Gratis proefweek
skip to Main Content

Onze visie

Bij Health Boutique Oisterwijk wordt er gewerkt aan jouw gezondheid!
Een lichaam en geest in balans is in onze ogen voor iedereen bereikbaar.
Daaraan kun je bij Health Boutique Oisterwijk iedere dag werken onder begeleiding van onze professionals.

De drie pijlers voor een goede gezondheid

BODY

MIND

FOOD

Het uitgangspunt voor een goede gezondheid is een juiste balans tussen deze drie pijlers. Wanneer één van deze 3 pijlers verstoord is, is dit op korte of lange termijn merkbaar aan het lichaam. Bij health Boutique Oisterwijk helpen we je te kijken en luisteren naar je lichaam en actief aan de slag te gaan met deze drie pijlers als onderdeel van je dagelijks leven.

OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST
JIJ ALS INDIVIDU STAAT IN HET MIDDELPUNT

Wij werken graag preventief aan de gezondheid van mensen. Dit doen wij op meerdere fronten. Het is natuurlijk van groot belang om een fit lichaam te hebben. Hiermee bedoelen we niet alleen een juiste BMI, maar een gezond lichaam in het algemeen. Meer van “binnenuit”.

Kun jij de onderstaande vragen met een JA beantwoorden?

Krijgt jouw lichaam voldoende nutriënten binnen? En daarbij de vraag: Neemt jouw lichaam deze ook goed op?

Als hier een verstoring zit gaat er behoorlijk wat mis. Dit kan lichamelijke, maar ook geestelijke gevolgen met zich meebrengen. Regelmatig zie je dat er medicijnen worden voorgeschreven. Helaas wordt dit snel gedaan en komt men niet bij de oorzaak. Wij vinden het belangrijk om de voeding op orde te hebben. Krijg je van alles voldoende binnen en eet je gevarieerd genoeg? Daarnaast willen we de verhoudingen; koolhydraten / eiwitten en vetten in een juiste balans zien.

Zijn jouw lichaam en geest in balans?

Beweging is belangrijk voor ons lichaam. Onze mind daarentegen is net zo belangrijk. We krijgen allemaal te maken met spanningen en wellicht heb je het druk met werk, gezin, opleidingen etc. Belangrijk is dat je hier op een juiste manier mee omgaat en dat je tijdig ontspant.

Onze coaches en yoga docentes zijn ervaren en kunnen met jou kijken naar een geschikt programma of geschikte lessen die je in onze health boutique kunt volgen.

Zorg jij goed voor jezelf?

Jou lichaam geeft vaak goed aan in welke staat hij/zij is. Luister je hiernaar of negeer je dit? Wellicht neig je sneller naar het negeren van deze signalen. Misschien ben je bang dat je overkomt als “een zeur” of denk je dat het uiten van ongemakken geen nut hebben, aangezien het er niet beter van wordt. Toch is het goed om naar je lichaam te leren luisteren.Een steeds terugkerende pijnklacht of vermoeidheid is natuurlijk niet iets waar je zomaar mee moet leren leven.

WACHT NIET LANGER, ZET NU DE EERSTE STAP
Back To Top