Gratis proefweek
skip to Main Content

De Skill Line van Techno Gym

Tijd om jezelf uit te dagen en elke dag betere prestaties neer te zetten. De onderdelen van de SKILL Line zijn ontworpen om atleten te helpen hun records te breken: atleten zoals jij. De baan is klaar, dus race nu als een prof.

Skill Bike

De eerste binnenfiets die echt schakelt

Trotseer de dodelijkste beklimmingen met de meest natuurlijke bondgenoot van elke fietser. Door te schakelen, kunnen de fietsers reageren op de weerstandsverandering en het juiste vermogen en de juiste trapfrequentie aanhouden voor maximale efficiëntie. De console geeft de versnelling en de selecties van de overbrengingsverhouding in realtime weer.

Ontworpen voor een echte rijervaring

Ervaar hetzelfde gevoel als fietsen in de buitenlucht met het SKILL BIKE RIDING DESIGN, dat de biomechanica van outdoorfietsen nabootst. Het frame en het stuur zijn ontworpen om geschikt te zijn voor verschillende rijposities en -houdingen: weg, tijdrit en mountainbike.

Een volmaaktreal routes

Beleef de opwinding van bergwegen en -weggetjes. Importeer je favoriete Strava-routes. Geniet van de sensatie van een Zwift-rit terwijl je het opneemt tegen je vrienden over heel de wereld of sluit je Garmin-toestellen aan. Outdoor en indoor gecombineerd in SKILL BIKE.

De Multidrive Technology komt het meeste tot haar recht door het schakelen en stelt de renner in staat over wat maakt SKILL BIKE RACE CLASS uniek:

  • Uitdagingen werken heel verslavend
  • Geen aanpassingen van de weerstand nodig: de hellingsgraden van races worden automatisch ingesteld op basis van het door de trainer gecreëerde profiel
  • Ervaar de zwaartekracht: de weerstand wordt automatisch aangepast zodat die overeenkomt met je gewicht
  • Anticipeer op heuvels en hellingen op het grote scherm en maak je klaar om te schakelen
  • Rangschikkingen en hoogtepunten van de race worden in realtime weergegeven
  • Altijd weer anders: trainers kunnen kiezen uit de grote Real Races-bibliotheek of hun eigen profielen creëren
  • Je kan je fiets reserveren van op afstand via de mywellness app

Skill Row

De nieuwste roeimachine met multidrive technology

Multi drive technology voegt extra vermogen toe aan de luchtweerstand. Deze baanbrekende vernieuwing stelt gebruikers in staat om snel en efficiënt van cardiovasculaire training naar krachttraining te veranderen door het weerstandsniveau aan te passen.

Maak je spieren sterker en ontzie je rug.

Dankzij Aquafeel is de weerstand geleidelijker. Dit maakt de roeibeweging soepeler en ontziet de rug van een te hoge impact op de onderrug.

Skill Mill

Kracht, Snelheid, Uithoudingsvermogen en Lenigheid

SKILL MILL™ is het resultaat van twee decennia ervaring van Technogym als officiële leverancier van fitnessuitrustingen voor de Olympische Spelen, en is het eerste product dat de doordeweekse atleet de kans geeft Kracht, Snelheid, Uithoudingsvermogen en Lenigheid op te drijven en tegelijk te profiteren van de voordelen van een professionele trainingsessie op een veilige, boeiende en efficiënte manier. Een unieke oplossing die een ruime variëteit biedt aan oefeningen om alle energiesystemen van het lichaam te

Skill bike

Skill bike

Skill row

Skill row

Skill mill

Skill mill

Skill mill

Skill mill

Skill mill

Skill mill

Back To Top