Gratis proefweek
skip to Main Content

Over ons

Het hele plan omtrent Health Boutique Oisterwijk begon in het najaar van 2018 bij Joyce Rokven. Ik, Joyce moeder van 3 kinderen ben 10 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut.

Tot op de dag van vandaag vind ik het onwijs leuk werk. Echter, ik had het gevoel dat ik als fysiotherapeut niet dicht genoeg bij de oorzaak kwam. Elk probleem heeft een oorzaak en ik wilde hier dichtbij terecht komen en hier aan werken.

Voordat ik fysiotherapeut werd heb ik het CIOS gevolgd. Tijdens en na deze opleiding heb ik als sportleidster gewerkt. Deze jaren kwam ik erachter dat bewegen onwijs belangrijk is voor het lichaam.

Helaas red je het niet met alleen bewegen.

Inmiddels ben ik ook orthomoleculair therapeut en erachter gekomen dat 3 pijlers van belang zijn waar het gaat om gezondheid.

Deze 3 pijlers zijn

  • body;
  • mind;
  • food

Hier gaat het vaak mis. Veel mensen weten niet welke manier van bewegen bij ze past, welke voeding goed voor ze is en hoe ze het beste kunnen ontspannen. Toen bedacht ik dat hier meer aandacht voor mag komen en zou graag al deze pijlers onder 1 dak zien. Met als gevolg; Health Boutique Oisterwijk. Onwijs trots ben ik op de mensen die binnen Health Boutique Oisterwijk hun praktijk starten. Zij hebben allen al een succesvol bedrijf en gaan een samenwerking aan waardoor we velen kunnen helpen.

Ortomoleculaire voeding Health Boutique Oisterwijk
Ortomoleculaire voeding Health Boutique Oisterwijk
Ortomoleculaire voeding Health Boutique Oisterwijk

Praktijk Vitaal Oisterwijk

Joyce Rokven

Back To Top